Nu er året ved at gå på held, og det kan for nogen betyde at der bliver reflekteret over hvad det seneste år har budt på, og hvad det nye så skal bringe.

Har du mon haft disse tanker? – Hvordan har du haft det i 2019?, hvad har været godt?, og hvad har været knap så godt?

Vi oplever alle op- og nedture i årets løb, og det er helt naturligt. Det kan dog være at livet har vist sig fra sin barske side, og nedturen har været lidt dybere end lige forventet.
Så er der måske brug for en håndsrækning ud af, så du kan få den hjælp som der er brug for at komme videre.

Hvordan vil du gerne at 2020 bliver?
Skal du og din partner komme tættere på hinanden?
Er du glad i dit job?
Er du tilfreds i dine relationer?
Vil du gerne tro lidt mere på dig selv?

Spørgsmålene kan være mange – det er dig der bestemmer, og dig der kan sige hvilken vej du vil, ingen andre… det er dit første skridt mod det du gerne vil, der betyder forandring og udvikling, du skal bare være villig til at tage det.

Min fornemmelse af 2020 er at det bliver et rigtig godt år med masser udvikling og glæde. For mig betyder det ikke at jeg skal gå rundt og være evigt lykkelig, til gengæld skal det være meningsfyldt, både i mit job, hvor jeg vil hjælpe andre mennesker til at flytte sig der hen hvor de gerne vil være. I mit kærlighedsforhold, hvor jeg vil tillade mig at tage imod og give lige når jeg lyster. At mine børn ved hvor jeg er, og de altid kan komme til mig når, og hvis de har brug for det. At jeg giver plads til at nyde tiden med mine veninder og det værdifulde de giver mig, hver på deres måde, og det jeg giver retur.
2020 bliver magisk – vent og se!