På et tidspunkt i mit liv blev jeg udsat for et brat svigt, som førte mig ud i en dyb krise. Min verden faldt totalt sammen, og jeg var klar over, at jeg omgående skulle have hjælp. Hos Vivi kom jeg straks i gang med en række samtaler, og midt i alle problemer hjalp hun mig med nogle redskaber til at komme lidt videre. Vivi fjernede nogle sten i min mave, hvilket gjorde at jeg følte mig en del lettere. Jeg fortsatte samtalerne hos Vivi efter behov og kunne fra gang til gang få hjælp og vejledning til de konkrete problemstillinger, som jeg lagde frem. Jeg vil i tiden fremover booke en samtale, når jeg føler behovet er der. Uden Vivi ved jeg ikke, hvordan jeg var kommet videre i mit livs krise. Hun har givet mig noget, som familie og venner ikke ville have kunnet give. Og så har Vivi altid taget sig tid, når mit behov for en samtale har været der.
Peter, 33 år

Tak for hjælpen med at samle stumperne igen, da det føltes som om at min verden var ved at falde fra hinanden. Allerede da jeg kontaktede dig første gang i telefonen, mærkede jeg en stor fortrolighed til dig. Du vidste lige nøjagtig hvordan jeg havde det, og allerede der fornemmede jeg hvor varmt og empatisk et menneske du er, og det gjorde det nemt for mig at “lukke op”.
Stille og roligt, brik for brik, fik vi samlet “puslespillet” igen. Det havde været svært uden din hjælp, og jeg er dig dybt taknemmelig. Jeg var faldet i et hul, men er kommet op igen, og føler mig endnu stærkere. Det er en rigtig dejlig fornemmelse. Jeg vil bestemt råde alle, der tumler med et eller andet, til at kontakte dig.
Du har en særlig evne til at få det tunge til at føles let.
Du er fantastisk til dit arbejde ❤️
Pernille, 41 år

Da vi kontaktede dig havde jeg lige forladt min kæreste, selv var jeg overbevist om at det var for altid, men kunne godt mærke at jeg ikke var helt sikker fordi jeg stadige elskede hende, og hun er et enestående menneske på alle måder.
Vi havde i lang tid kørt i en ond cirkel som bare blev ved og ved, vi havde svært ved at forstå hinanden, og jeg følte at jeg hele tiden blev angrebet, og når jeg så forsvarede mig selv blev det hele kun værre. Jeg kunne ikke få luft og blev mere og mere ked af det inden i. Min kæreste overbeviste mig om at vi skulle give det en chance og prøve at få noget professionel hjælp (dig Vivi), jeg sagde ja selv om jeg ikke troede på, at en ude fra kunne hjælpe med vores kærlighed – JEG TOG FEJL!!
Vi kom op til dig, du lyttede og lod os tale, og når det blev tilspidset stoppede du os.
Jeg var tryg ved at tale og fortælle om mine følelser (noget jeg aldrig har været god til, og bestemt ikke har brudt mig om)
Du fik os til at forstå hinanden bedre, og sætte sig ind i hinandens tanker.
Du tog ikke parti, du havde ikke løsningen, den skulle vi selv finde.
I dag går det rigtig godt, når der er optræk til konflikt får vi det bremset i tide med en snak (meget kortere end før), og så er vi videre, da ingen af os ønsker vi skulle ende der igen.
Tak Vivi! – Du er meget dygtig til det du laver, jeg er meget glad for at ha mødt dig. Håber ikke at få brug for din hjælp igen, men skulle det blive nødvendig kan du være sikker på at høre fra mig igen.
Peter, 46 år

Alle referencer →