Hvorfor vælge Vivi & Your FLOW

Terapi:

DU har betydet en livline for mig! Én, der har fulgt mig på sidelinjen og som aldrig har været bange for at ‘gå til mig’ og talt lige ind i min situation. Du har igen og igen fået mig fra hovedet og ned i kroppen… med respekt og forståelse for, at netop denne øvelse er enorm svær for mig.
Du er et fristed, hvor jeg efterhånden har turde vise mig selv, også de sider, jeg skammer mig over…
Og du har altid mødt mig med visdom og kærlighed og åbenhed. Det har været guld værd – en stor tryghed.
Hos dig er alle følelser ‘tilladt’ – og du er god til at minde om, at jeg er mere end mine følelser. Du har hjulpet mig med at lave denne skelnen mellem at HAVE en følelse/tanke og at VÆRE det. Jeg ved nu, at jeg ikke ER mine følelser og tanker – og det er en stor lettelse! Det giver stort håb! Og lige netop håb er noget, man får i terapi hos dig. Og håb er jo fuldstændig essentiel at få fat på – få øje på og fokus på. At der ER håb… også i livssituationer, som kan føles håbløse.
Jeanne, 43 år

På et tidspunkt i mit liv blev jeg udsat for et brat svigt, som førte mig ud i en dyb krise. Min verden faldt totalt sammen, og jeg var klar over, at jeg omgående skulle have hjælp. Hos Vivi kom jeg straks i gang med en række samtaler, og midt i alle problemer hjalp hun mig med nogle redskaber til at komme lidt videre. Vivi fjernede nogle sten i min mave, hvilket gjorde at jeg følte mig en del lettere. Jeg fortsatte samtalerne hos Vivi efter behov og kunne fra gang til gang få hjælp og vejledning til de konkrete problemstillinger, som jeg lagde frem. Jeg vil i tiden fremover booke en samtale, når jeg føler behovet er der. Uden Vivi ved jeg ikke, hvordan jeg var kommet videre i mit livs krise. Hun har givet mig noget, som familie og venner ikke ville have kunnet give. Og så har Vivi altid taget sig tid, når mit behov for en samtale har været der.
Peter, 33 år

Hos Vivi føler man sig tryg. Et dejligt sted at komme. Vivi er meget tillidsvækkende.
Der bliver ikke kigget på klokken. Føler mig altid “klædt på”, når jeg går derfra og ser frem til næste terapisession.
Og så er der altid kaffe eller te på kanden, hvilket er med til få det ned på jorden.
Fem stjerner herfra.
Morten, 48 år

Online Terapi:

Jeg bor langt væk fra Vivi, så da jeg besluttede, at det var her, jeg ville have hjælp og støtte, var den eneste mulighed online sessioner. Jeg vidste ikke rigtig, hvordan det ville være og om det ville være lige så godt som når man sidder sammen fysisk. Jeg er faktisk overrasket over, hvor tæt jeg faktisk føler mig på Vivi i sessionen og på en måde tror jeg også, at det kan være en fordel, at jeg sidder herhjemme i min egen stue, hvor jeg kun behøver at koncentrere mig om samtalen og ikke om nye omgivelser osv.
Jeg oplever, at jeg får styrke og glæde med mig ud af samtalerne med Vivi. Og redskaber jeg kan bruge i min hverdag, så jeg langsomt kan blive bedre til at klare de problemer, jeg har.
Selve måden at koble op online til møderne er supernemt. Vivi sender bare et link inden mødet som man trykker på og så er man i gang. Og både lyd og billede virker godt.
Jeg kan varmt anbefale online sessioner hos Vivi.
Sarah, 44 år


Mix af terapi og healing:

Jeg vil gerne sige dig tak, for alle de timer, du har brugt på, at lytte til mig. Du kom dalene ned fra himmelen, som en sand engel,  da jeg havde allermest brug for det❤ Du har lært mig så meget, om mig selv, men også om andre. Jeg står nu stærkere end nogen sinde før. Lille bitte glas Tommelise, står nu stærkere og højere end før. Du hjalp mig til, at finde min indre kriger frem, som skal hjælpe med at beskytte mig, fra alt det dårlige. Det er vildt hvad du har kunnet lære mig. Jeg er dig evig taknemmelig ❤ 
Louise, 33 år

“Jeg er i dag et væsentligt stærkere menneske end engang. Det skyldes i høj grad, at jeg har lært værdien af at benytte mig af de professionelle, dygtige og empatiske behandlere, som jeg har fundet på min vej. De behandlere, der evner at se en, der hvor man er, hvad der er brug for. For at guide, behandle en – henimod psykisk og fysisk sundhed/velbefindende. Vivi er en sådan behandler. Og hun er bestemt at finde i min “værktøjskasse” i forhold til fremtidige udfordringer”
Charlotte, 42 år


Parterapi: 

Den opsøgende: Det jeg har fået ud af forløbet er primært at være mere opmærksom på vores mønstre, når vi gør noget uhensigtsmæssigt og italesætte det. Nogen gange først bagefter, men alligevel et fremskridt i fht tidl.
 – Pia 

Den undvigende: Det jeg har sat mest pris på at er få plads, tid og rum til at mærke efter de følelser der har været.
– Peter


Life Coaching:

Trygt og professionelt bliver du ført ind til dine egne ressourcer, viden og ser vejen frem foran dig. Kan på det varmeste anbefale coaching hos Vivi.
Lone, 47 år

Jeg har over en periode haft den store fornøjelse at have et coaching forløb med Vivi Hvass fra Your Flow. Forløbet har været utrolig berigende og har betydet for mig, at jeg har fået retning og styrke tilbage i mit liv igen. Vivi er en meget empatisk og super intuitiv coach. Jeg har ved Vivi’s hjælp fået mine visioner, ambitioner, samt indre erkendelser til at blive konkretiseret. Flow kommer ikke af sig selv, du skal ønske at lave nogle forandringer og gøre en indsats for dig selv. Vivi kan gøre en positiv forskel og faciliteter denne proces… det gjorde og gør hun stadig for mig.
Line, 39 år

Rigtig rart, stille og behageligt at komme til Vivi. Følte mig godt tilpas fra dag 1- ikke et ur, der tikkede på klokkeslet.
Varme ører på en empatisk måde, lyttede på mig. Jeg fik ah ha oplevelser. Vivi kom med nye spændende redskaber.
Fik super “lektier” for på den gode måde.
Jeg var lettere, mere styrket og bedre tilpas, når jeg drog fra Vivi. Tak Vivi
Gitte. 55 år


Mix – Coaching og healing:

Jeg har været super glad for at snakke med Vivi, hvor hun hjalp mig til at få sat ord
på det der fyldte indeni mig. Jeg blev meget overrasket over healingen hvordan man kunne mærke det. Da jeg tog hjem første gang kunne jeg allerede mærke at jeg havde det meget bedre.
Tobias, 19 år.

Det var meget befriende og fantastisk at blive guidet af Vivi. Havde en meget svær tid efter at have mistet min søn. Vivi formåede at vende mit sorte indre til et sted hvor lyset kunne finde ind igen. Stort tak til dig Vivi.
Sanni Nielsen

Healing:

Jeg har været så heldig at få en healing hos Vivi. Det var virkelig en behagelig oplevelse, og det er lang tid siden, at jeg har følt mig så afslappet. Sammen fik vi sat ord på nogle ting, som ellers ikke lige er så nemt for mig at sætte en finger på. Det var rart at få samlet tankerne og få lidt ro på, hvilket jeg tit synes kan være en svær opgave.
Det er helt klart en oplevelse, jeg ville anbefale andre at prøve.
Sofie, 18 år.