Your FLOW

Dig

Dit individuelle forløb –

At leve livet betyder også at gå igennem kriser, sorg og udfordringer. Det gælder for os alle, og er en naturlig del af livet. Er du udfordret lige nu, har du måske brug for hjælp.

Som Psykoterapeut og Coach kan jeg blandt andet hjælpe dig med:

  • Stress, angst og depressive tanker
  • Lavt selvværd
  • Sorg, tab og traumer
  • Usikkerhed /bekymringer
  • Problemer i dit parforhold
  • Udfordringer på jobbet
  • Problemer i dine relationer
  • Problemer med dine handle- og tankemønstre

Klik er for mere info – Dig og dit værd

Flere føler det som et nederlag at skulle søge professionel hjælp hos eks. en psykoterapeut eller psykolog, for hvorfor kan de ikke klare det hele selv, når nu alle andre lader til at kunne? Vi søger naturligt hjælp på andre områder i livet, så det er egentlig pudsigt at vi ikke vil erkende at få hjælp til vores livskriser. 

Det jeg som psykoterapeut gerne vil hjælpe dig med, er at finde frem til alle de ressourcer du indeholder og som du ikke er bevidst om. Man kan sige, at jeg hjælper dig til et nyt og større perspektiv, på det du oplever. 

Uanset om du vælger en psykolog eller en psykoterapeut som mig foregår det via samtaler. Hos mig får du yderligere at det foregår med forskellige redskaber og øvelser.
Ofte ses det nemlig at vores udfordringer ligger gemt i kroppen og vores sanser, og derfor må vi ind og mærke efter hvad det betyder for os, det vi går og tænker og føler.

Efter et forløb hos mig, vil du opleve, at du har fundet ind til dig selv – ind i din essens. Du vil opleve, at du står stærkere blot ved at være den, du er. Du ved, hvad du indeholder, og du ved, at livets udfordringer gør dig endnu stærkere og hel… fordi du har fået hjælp til at se dig selv i det rette perspektiv.


Psykologiske problemstillinger kan være ubevidste

Min erfaring fortæller mig, at årsagen til vores psykologiske problemerstillinger ofte er ubevidste. Som din terapeut er min fornemmeste opgave at jeg opmærksomt og med empati, samt ved hjælp af forskellige psykologiske værktøjer, sammen med dig at udforske og stille skarpt på det, der plager dig, for at finde ind til de ressourcer og kompetencer du også indeholder. Vores ubevidste forsvarsmekanismer kan være svære at få øje på selv, de kan dog vise sig tydeligt allerede efter få sessioner.


Som din psykoterapeut sætter jeg dig ikke i en kasse

Som din psykoterapeut vil jeg ikke vise dig forvirrende lange lister over diagnoser jeg kan hjælpe dig med. Det vigtigste for mig er nemlig at ethvert forløb vil være individuelt tilrettelagt til dig som den unikke person du er.

For at kunne tilbyde dig en målrettet og effektiv hjælp, må en terapeut være solidt metodisk og teoretisk funderet, ligesom jeg selv er det – men det vigtige er aldrig en diagnose, men dét der ligger bag den.

Selv hvis dit problem lader til at passe ind i en eller anden psykologisk kasse, vil årsagen ligge i dit liv, ikke i en teoribog. Diagnoser, ligesom metoder, er psykoterapeutens redskaber til at vurdere, hvad der kan hjælpe dig – ikke en forklaring på dit problem eller en beskrivelse af dig, som du behøver bekymre dig om.