Your FLOW

Organisationer

Med fokus på relationer og proces
– skaber vi sammen udvikling og trivsel.


I en hver organisation kan der være behov for vende tingene op og ned og se de udfordringer man står med fra flere perspektiver, og herved skabe større indsigt i hvilke muligheder der er for udvikling.

Har du som leder eller mellemleder brug for værktøjer til at videreudvikle dig, så klik her

Medarbejdertrivsel og et godt psykisk arbejdsmiljø løfter jeres virksomhed – lad os få startet allerede idag

Forbyggelse af stress – et vigtigt budskab til jeres medarbejdere 

Workshops for teams – hvor skaber I et godt team der samarbejder og opnår succes

 

Lige gyldig hvor vi kigger hen – om det er i vores arbejdsmæssige forhold eller private, så gælder det – at så snart vi tager ansvaret hjem til os selv, og finder frem til hvad vi selv kan byde ind med og handle derfra, at det gode samarbejde og udvikling kan gro. 

 

“Inden jeg startede hos Vivi, blev jeg ved med at løbe panden mod muren i min karriere, og havde en konstant følelse af at fejle og træffe de forkerte beslutninger. Sådan har jeg det ikke mere. Vivi har hjulpet mig til at finde ind til min ægte kerne, og blive klogere på, hvad det egentligt er, som jeg længtes efter og er god til. Svarene har hele tiden ligget i mig selv, men Vivi har været nøglen, som åbnede op for dem. I dag er jeg derfor ved at afvikle min nuværende karriere for at gøre plads til en ny, som giver mere mening for mig. Det kan jeg fuldt ud takke Vivi for. Jeg kan på det varmeste anbefale hende”.