Your FLOW

Om

Vivi Hvass Hansen

Her er jeg: 

Vivi_Hvass_Hansen-20200712-5128_fb_profilJeg ser og mærker de mennesker jeg arbejder med, og det betyder at når jeg møder dig, vil du blive set, lyttet til og frem for alt er jeg god til lytte bagom og få dig videre i din proces, så du kan skabe dig det liv du gerne vil have. 

Jeg er eksamineret ID Psykoterapeut MPF, EFT- Parterapeut, Cert. ID Life Coach, Akkrediteret IEQ Enneagram konsulent, samt Reiki Master. I parterapien arbejder jeg ud fra Emotionsfokuseret Parterapi (EFT).

Med mine mange års erfaring fra forskellige organisations typer på flere niveauer, har jeg stor forståelse for hvordan det psykiske arbejdsmiljø påvirker både den enkelte medarbejder og organisationen som helhed. For nogle år siden stod jeg selv  ”på kanten”, og ved derfor – også af erfaring – hvad der skal til for at undgå at gå ned med stress.

Jeg er en livsglad og åbenhjertig person som glædes over livet og de personer jeg er sammen med. Jeg er nærværende og har let til smil.

Det er vigtigt for mig at jeg føler mig i balance og har mit flow med mig, det giver mig en indvendig ro som er det allermest vigtige for mig, og det vil jeg rigtig gerne give videre til andre om det er privat eller fagligt.